Siirry sisältöön

25/5

Online 25.5.2021 9:00-10:00

EU-aamukahvit: InvestEU ja muut EU:n markkinaehtoiset rahoitusvälineet

Keskusteleva aamukahvitilaisuus verkossa

Ilmoittautuminen

Lisätietoja:

Veera Koskinen

veera.koskinen (at) businessfinland.fi

EU on kasvavassa määrin ottanut käyttöön erilaisia laina-, takaus- ja sijoitusvälineitä alueen elinkeinoelämän tukemisessa. Vuonna 2015 käynnistetyn Euroopan strategisten investointien rahaston (ESIR) jälkeen erilaiset EU:n laina- ja takausjärjestelyt sekä sijoitukset ovat yleistyneet Suomessa ja tällä hetkellä niitä on käytössä laajalti. Valtaosa Suomessa toimivista pankeista hyödyntää EU:n riskinjakoa tavalla tai toisella. Jatkossa merkittävin EU:n rahoitusväline tulee olemaan InvestEU-ohjelma, joka aloittaa toimintansa tämän vuoden aikana.
EU-rahoitusneuvontapalvelu tarjoaa tietoa näiden rahoitusvälineiden käytöstä ja toukokuun aamukahvitilaisuudessa esittelemme aiheen ajankohtaisia asioita kaikille kiinnostuneille.

Puhujina Vesa-Pekka Poutanen, Euroopan komission Suomen-edustusto, Mikko Helkala, Euroopan investointipankki sekä Minna Leisvuori, Euroopan investointirahasto.

Mitä ovat EU-rahoitusneuvontapalvelun aamukahvit?

EU-rahoitusneuvontapalvelu järjestää kuukausittaisen aamukahvitilaisuuden webinaarina, jonka aikana on mahdollista keskustella palvelun asiantuntijoiden kanssa vaihtuvista teemoista. Tilaisuudet ovat luonteeltaan vapaamuotoisia, sisältäen lyhyen alustuksen aiheeseen ja runsaasti aikaa keskustelulle. Tilaisuuksia järjestetään kysynnän mukaan tarvittaessa useampia.