Siirry sisältöön

16/2

Online 16.2.2022 9:00-10:30

EU-rahoitusneuvonnan infopäivä: Uusi eurooppalainen Bauhaus -rahoitusmahdollisuudet

Webinaari

Ilmoittautuminen

Lisätietoja:

Veera Koskinen

veera.koskinen (at) businessfinland.fi

 

Eeva Astala

eeva.astala (at) archinfo.fi

Uusi eurooppalainen Bauhaus on Euroopan unionin luova aloite, jonka tavoitteena on auttaa löytämään hyvän suunnittelun kautta ratkaisuja tämän ajan haasteisiin sekä kaataa raja-aitoja tieteen, teknologian ja taiteen välillä. Uusi eurooppalainen Bauhaus tuo Euroopan vihreän kehityksen ohjelmaan kulttuurisen ulottuvuuden.

Rahoitusta myönnetään EU:n eri ohjelmista, kuten tutkimuksen ja innovoinnin Horisontti Eurooppa -puiteohjelmasta, ympäristön ja ilmastotoimien LIFE-ohjelmasta ja Euroopan aluekehitysrahastosta. Uusi eurooppalainen Bauhaus sisällytetään myös monien muiden EU:n ohjelmien painopisteisiin ilman ennalta määritettyä rahoitusta. Nyt ajankohtaisia rahoitushakuja on käynnissä muun muassa Erasmus+ ja Luova Eurooppa -ohjelmissa.
EU-rahoitusneuvonta järjestää yhteistyössä Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfon kanssa kansallisen webinaarin Uusi eurooppalainen Bauhaus -aloitteesta 16.2.2022. Tilaisuudessa esitellään aloitetta, Suomessa toimivia asiantuntijapalveluita sekä tulevia rahoitushakuja Horisontti Eurooppa, Erasmus+ sekä Luova Eurooppa -ohjelmissa.

Tilaisuuden kohderyhmät: monialaisesta rakennetun ympäristön kestävästä, luovasta ja inklusiivisesta yhteistyöstä kiinnostuneet toimijat: yritykset, viranomaiset, tutkimuslaitokset, korkeakoulut sekä järjestöt.

Lämpimästi tervetuloa!