Siirry sisältöön

17/11

Virtuaalitilaisuus 9:30-10:30

EU-aamukahvit: rahoitusta kiertotalousprojekteille

Vuorovaikutteinen EU-aamukahvitilaisuus

Ilmoittautuminen

Lisätietoja 

Emmi Nahi
asiantuntija
emmi.nahi (at) businessfinland.fi
+358 50 433 7122

EU edistää kiertotaloutta usean rahoitusohjelman avulla. Millaisille toimijoille ja projekteille nämä ohjelmat sopivat ja miten hakemiseen kannattaa valmistautua?

Marraskuun virtuaalisilla EU-aamukahveilla pureudutaan kiertotaloutta edistävien projektien rahoitusmahdollisuuksiin. Kyseessä on aktiivinen ja vuorovaikutteinen kahvitilaisuus, jossa voi ja kannattaa esittää kysymyksiä paikalla oleville usean eri rahoitusohjelman asiantuntijoille.

Tilaisuudessa keskitytään erityisesti yrityksille suunnattuihin rahoitusmahdollisuuksiin. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Tilaisuuden agendalla on ainakin:

  • EU:n luonnon- ja ympäristönsuojelun sekä ilmastotoimien rahasto LIFE:n kiertotaloushaut
  • Horisontti Euroopan rahoitusmahdollisuudet kiertotalouden tukemiseksi
  • EIC Accelerator -instrumentin mahdollisuudet 
  • Markkinaehtoinen rahoitus


Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja.

 

EU-rahoitusneuvonnan aamukahvit

EU-rahoitusneuvontapalvelu järjestää virtuaalisia aamukahvitilaisuuksia, joiden aikana on mahdollista keskustella palvelun asiantuntijoiden kanssa vaihtuvista teemoista. Tilaisuudet ovat luonteeltaan vapaamuotoisia, sisältäen lyhyen alustuksen aiheeseen ja runsaasti aikaa keskustelulle.