Siirry sisältöön

23/1

Virtuaalitilaisuus 13:30-16:00

EU:n rahoitusmahdollisuudet -webinaari

Tapahtuman ensimmäinen osuus on suomeksi ja toinen osuus englanniksi.

Lisätietoja

Veera Koskinen
EU-rahoitusasiantuntija
veera.koskinen (at) businessfinland.fi

Euroopan komissio tukee eurooppalaisia ​​TKI-yhteistyöprojekteja nopeuttaakseen eurooppalaisten yritysten vihreää ja digitaalista siirtymistä miljardeilla euroilla vuosittain. Webinaarissa yrityksiä opastetaan osallistumaan eurooppalaiseen innovaatioyhteistyöhön ja hyödyntämään eurooppalaisia ​​rahoitusmahdollisuuksia.

Tapahtuma järjestetään Elinkeino- ja työministeriön, Business Finlandin, Kemianteollisuuden, Metsäteollisuuden, sekä Energia- ja Teknologiateollisuuden kanssa yhteistyössä. Webinaarin ensimmäisessä osuudessa keskitytään Horisontti Euroopan kaltaisiin ohjelmiin ja niiden yrityksille tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä pohditaan tavoitteita Suomen osallistumiselle EU-hankkeisiin vuoteen 2027 mennessä.

Toisen osuuden aikana toivotetaan tervetulleeksi EY DG Clima- ja CINEA-edustajat mukaan webinaariin. He kertovat äskettäin avatun EU:n innovaatiorahaston kolmen suurhankkeen hausta ja jakavat aiempien hakukierrosten kokemuksia. Jaettavissa oleva rahoitus on 3 miljardia euroa.

Tapahtuman ensimmäinen osuus on suomeksi ja toinen osuus englanniksi. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapahtuman sivuilla.

Lämpimästi tervetuloa!