Siirry sisältöön

30/11

Online 30.11.2021 9:00-10:00

EU-aamukahvit: CERV ja AMIF

Keskusteleva aamukahvitilaisuus verkossa

Ilmoittautuminen

Lisätietoja:

Veera Koskinen

asiantuntija

veera.koskinen (at) businessfinland.fi

EU-rahoitusneuvontapalvelun marraskuun 2021 teemana on Yhteiskunta, ihmiset ja kulttuuri, johon tutustutaan 10.11. laajan temaattisen infowebinaarin kautta. Aiheen parissa jatketaan myös lokakuun aamukahveilla, joissa seuranamme on CERV-ohjelman sekä AMIF:n asiantuntijat. Tilaisuudessa pohjustetaan ohjelmia lyhyiden esittelyjen kautta, jonka jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä liittyen rahoitusohjelmiin.

Kansalaisuus, tasa-arvo, perusoikeudet ja arvot -ohjelma CERV on suurin EU-rahoitusohjelma yhteisten arvojen edistämiseksi ja sillä tuetaan erityisesti kansalaisyhteiskunnan toimijoita EU-jäsenmaissa. Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston (AMIF) avulla taas edistetään maahanmuuton tehokasta hallintaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mitä ovat EU-rahoitusneuvonnan aamukahvit?

EU-rahoitusneuvontapalvelu järjestää kuukausittaisen aamukahvitilaisuuden webinaarina, jonka aikana on mahdollista keskustella palvelun asiantuntijoiden kanssa vaihtuvista teemoista. Tilaisuudet ovat luonteeltaan vapaamuotoisia, sisältäen lyhyen alustuksen aiheeseen ja runsaasti aikaa keskustelulle.