Siirry sisältöön

26/10

Online 26.10.2021 9:00-10:00

EU-aamukahvit: LIFE ja Innovaatiorahasto

Vuorovaikutteinen EU-aamukahvitilaisuus

Ilmoittautuminen

Lisätietoja:

Veera Koskinen

veera.koskinen (at) businessfinland.fi

EU-rahoitusneuvontapalvelun lokakuun 2021 teemana on vihreä siirtymä, johon tutustutaan 7.10. laajan temaattisen infowebinaarin kautta. Aiheen parissa jatketaan myös lokakuun aamukahveilla, joissa seuranamme on LIFE-ohjelman sekä Innovaatiorahaston asiantuntijat. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä liittyen rahoitusohjelmiin.

LIFE on EU:n yksinomaan luonnolle, ympäristötoimille ja ilmastolle omistettu rahoitusohjelma. Innovaatiorahaston tarkoituksena on puolestaan tukea innovatiivisia teknologioita ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi ja EU:n globaalin kilpailukyvyn kasvattamiseksi. Näissä ohjelmissa on avustustyyppistä rahoitusta tarjolla monipuolisille vihreän siirtymän alaisille hankkeille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Mitä ovat EU-rahoitusneuvonnan EU-aamukahvit?

EU-rahoitusneuvontapalvelu järjestää kuukausittaisen aamukahvitilaisuuden webinaarina, jonka aikana on mahdollista keskustella palvelun asiantuntijoiden kanssa vaihtuvista teemoista. Tilaisuudet ovat luonteeltaan vapaamuotoisia, sisältäen lyhyen alustuksen aiheeseen ja runsaasti aikaa keskustelulle.